De musthave voor iedere HSP

Gepubliceerd op 4 maart 2019 om 16:22

Dé etherische olie die elke HSP nodig heeft 

Ik gebruik nogal wat essentiële oliën, maar er is er een die UITMUNTEND  is voor drie veelvoorkomende HSP-problemen:

angstige gedachten, overgevoeligheid van mijn geest en het uitschakelen van mijn brein , vooral nachtpiekeren.  

En laat het nu dat net zijn dat we niet kunnen gebruiken in onze onderneming!

Het is zo belangrijk dat we vol vertrouwen, goed uitgebalanceerd en uitgerust aan de dag kunnen beginnen. Zodat niets ons in de weg zit om onze zaak serieus te nemen en te gaan met die banaan.

Benieuwd naar mijn advies?

Angstige gedachten

Wanneer de zenuwen het overnemen, en nood heb om te kalmeren, is deze olie echt helpend. Dikwijls uit zich dit in een snellere ademhaling, een racehart en mijn verbeelding die op hol slaat en allerlei doemscenario's bedenkt. Deze olie is erg aardend.  Hij zet me meteen weer met mijn 2 voeten op de grond!

Overprikkeling

Als zeer gevoelige mensen verwerken we constant zoveel in onze innerlijke wereld dat het hebben van een stressvolle of juist actievolle buitenwereld bovendien een overopwinding of overstimulatie van de geest kan veroorzaken. We ervaren deze stress vaak fysiek. Voor mij kan het leiden tot migraine. De etherische olie die ik jullie ga aanbevelen, stelt mijn geest in staat om meer stress, drukte, feestjes en actie aan te kunnen, zonder overbelast te raken. Het helpt ook als mijn geest overprikkeld is.

Mijn hersenen uitschakelen tijdens de nacht: ik heb een voortdurende strijd met het naar bed gaan. Ik weet dat dit niet het geval zou moeten zijn als een volwassene, maar de strijd is echt - en ik weet dat ik hier niet de enige ben! Als de kinderen in bed liggen, heb ik het gevoel dat ik nog vanalles moet, het werk dat is blijven liggen , de was insteken... Ooit gewoon in je bed gaan liggen met race-gedachten? De strijd is echt. Deze olie heeft enkele kalmerende eigenschappen, dus het aanbrengen of diffusen voor het slapen gaan is super handig om het gewoon voor de nacht uit te schakelen en te gaan slapen.

De onthulling

Dus, wat is deze krachtige etherische olie in mijn arsenaal? VETIVER.

In India en Sri Lanka staat het bekend als 'de olie van de kalmte'. De olie wordt gedistilleerd uit de wortels van het Vetiver-gras.

Het kan ook het lichaam koelen, voedt de huid en is zeer effectief bij het stabiliseren van hyperactieve kinderen. Het heeft een zoet, houtachtig, rokerig aroma. Je zult een roll-on op je Vetiver willen plaatsen omdat het een dikkere olie is, dus het werkt beter om het op te rollen in plaats van te wachten tot de druppels langzaam uit de fles komen. Ik rol het gewoon over mijn voorhoofd en slapen en wrijf het een beetje in mijn hand. Dan inhaleer ik het aroma diep uit mijn handen.

U kunt het ook in uw huis of kantoor verspreiden om de therapeutische voordelen gedurende de dag te ervaren.

Andere essentiële oliën die ideaal zijn voor mensen met een zeer gevoelige geest zijn wierook, stress away en lavendel. *

 

Disclaimer: ik steun alleen Young Living Essential Oils vanwege hun uitstekende integriteit en hoge normen van zuiverheid. Om te beginnen met Young Living en Vetiver-olie met een korting van 24%, raad ik de Premium Starter Kit ten zeerste aan. 

Meer weten? Laat je gegevens achter en ik neem spoedig contact met je op.

Reactie plaatsen

Reacties

Palma Bowlin
2 jaar geleden

Two days ago I received a message that I need to pick up my prize. But I lost the email with the data to access the site. How do I restore access? >>> https://bit.ly/3SDw8ZO

QGWN7D7CU0BLF2UWXF www.yahoo.com Scobie
een jaar geleden

Hi! Please tell me the number of your office, I will come to you tomorrow. QGWN7D7CU0BLF2UWXF www.yahoo.com