Persoonlijke blog #happinez

Gepubliceerd op 6 maart 2019 om 11:15

VAN WELK ETEN WORD JIJ BLIJ?

Salades. Ik hou van verse groenten. Noem me maar een echt konijn ;)  Een salade kan heerlijk zijn en is dan ook nog eens gezond. En als kleurcoach vind ik het prachtig om al die kleuren te kunnen eten en met langs de binnenkant ook met de kleuren te voeden. Ik hou van variatie en er mag gerust eens een stukje forel, zalm of kip bij zijn. De groentjes marineren met een lekkere dresssing.. Mmm jammie het water loopt me nu al in de mond. Mijn favoriete salade is Turks geïnspireerd : tomaten met komkommer en dille. 

WELKE FILM MAAKT JE VROLIJK?

Ik ben heel moeilijk in het onthouden van titels, maar ik ben wel een fan van AVatar. Niet allen het verhaal, maar ook de emotie, de special effects en muziek ontroeren me iedere keer weer. En in 2020 wordt deel 2 verwacht, ik kan eigenlijk al niet wachten.

WELK KLEDINGSTUK MAAKT JE HAPPY?

Ik heb eigenlijk alleen maar kledingstukken die me gelukkig maken. Heb net de grote opruimfase doorgemaakt en alles volgens de marie Kondo manier opgeruimd. Dus enkel nog mooie, happy kledingstukken in mijn kast. 

 

VAN WELKE BEAUTYPRODUCTEN WORD JE BLIJ?

Ik had vroeger veel beautyproducten, maar ben daar nu heel streng in geworden. ik probeer zo veel mogelijk chemical free te leven, dus moest er ook veel make-up uit. Nu hou ik vast aan de SAVVY lijn van Young Living, puur natuur en mineralen. Ik vind ze fantastisch om te gebruiken en ik kom ook heel naturel over met schmink.

 

WAT IS JOUW GELUKKIGSTE HERINNERING?

het klinkt misschien cliché, maar de geboorte van mijn 2 kinderen, daar kan op dit moment niets, maar dan ook niets tegen opboxen. Het was zo intens en mooi, zo intiem. Bij de eerste was het sowieso een overweldigend gevoel en de 2e heb ik zelf kunnen aanpakken bij de bevalling. heel intens beleefd.

 

VAN WELKE MUZIEK WORD JIJ BLIJ?

Dat is een moeilijke. Ik luister naar veel types muziek van pop tot rock en schlager. Maar een balade kan me ook zeker bekoren. Maar echt holderdebolder happy van de echte 90s muziek. Dan ben ik helemaal weer into the mood en sta ik te springen en dansen. Ik kijk er dan ook naar uit als de radio een top 500 doet van de nineties. Heerlijk , helemaal losgaan

 

WAT DOE JE OP DAGEN ALS JE JEZELF DOWN VOELT OM WEER HAPPY TE WORDEN?

Dan ga ik creatief aan de slag of kleur ik mandala's in en wat olietjes in de diffuser for the bad feelings.  Het brengt me tot rust en geeft me een zalig gevoel. Het is ook een vast moment in de week, oplaad-tijd noem ik het. Batterijen opladen en terug helemaal blij en energiek er tegen aan gaan.

NOEM DRIE WILLEKEURIGE DINGEN DIE JE ONTZETTEND GELUKKIG MAKEN.

Sowieso mijn gezin, mensen helpen en essentiële olie , ik kan echt niet zonder. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.