Een musthave voor elke ondernemer "Valor"

Gepubliceerd op 29 april 2019 om 09:41

Deze Valor Essentiële Olie-voordelen zorgen ervoor dat je van Valor gaat houden!

Eens je de voordelen ervaart die Valor essentiële olie heeft, ben je er zeker van dat je van deze "moed" in een flesje olie, houdt. Het is de favoriete olie van Mde meeste Young Living leden en ik ga je vertellen waarom.

Toen ik mijn Premium Starter Kit vorig jaar kocht, was de etherische olie Valor niet in de set inbegrepen. De enige manier dat ik over deze olie hoorde, was dat een van mijn collega's een dagelijkse gebruiker van Valor was en ze bleef maar zeggen: "Cindy, je moet het proberen." Omdat ik de scepticus was, stelde ik het uit. Ik bedoel, waarom zou iemand in de wereld elke dag dezelfde olie gebruiken? Maar toen kocht ik een fles Valor van mijn spaarpunten. En eerlijk gezegd, ik dacht dat het een speciaal geurtje had, maar dat heb ik met 70% van de oliën die ik voor het eerst probeer. Tenzij het Geranium of Copaïba is, dan wil ik mezelf hierin baden. Maar ondanks mijn eerste afkeer van Valor, duurde het niet lang voordat ik me snel realiseerde wat ik misliep en de voordelen van het gebruik van Valor essentiële olie elke dag zouden opleveren. Nu weet ik waarom etherische oliegebruikers deze olie aan het inslaan waren en toen het voor jaren uitverkocht was, was er bijna paniek toen mensen zonder kwamen te zitten. 

 

Wat zit er in Young Living Valor?

Valor is zeker een van de meest populaire oliën van Young Living. Het is een mengsel van 5 oliën. Dus welke oliën zitten er in deze inspirerende blend?

- Black Spruce- weet het vanwege de rijke, bosachtige geur

- Blue Tansy ,  lichte bloemengeur die kalmerend is

- Camphorwood-Fris, intens, houtachtig, enigszins eucalyptusachtig

- Geranium-zoete bloemengeur die licht en opbeurend is

- Wierookwier aardachtige geur en aarding

Wist je dat Young Living's Valor een heldere blauwe kleur heeft? Blue Tansy geeft  Valor zijn blauwe kleur. Valor® etherische olie is sinds 1994 bij de Young Living-familie en was een van de favoriete oliemelanges van onze oprichter, Dr. Gary Young.

Waar wordt Valor essentiële olie voor gebruikt?

De Valor-mix is volgens het Young Living-label voor aromatische en directe toepassingen.   Valor essentiële olie mag nooit worden ingenomen.

Dus: 2-4 druppels rechtstreeks op het gewenste gebied aanbrengen. Verdunning is niet vereist, behalve voor de meest gevoelige huid. Gebruik wanneer het nodig is.

Aromatisch: diffuus maximaal 1 uur 3 maal daags.

De essentiële olie van Young Living's Valor heeft een bosachtige, aardse geur met een lichte florale hint. Veel mensen gebruiken deze olie als een dagelijkse parfumgeur. Ik denk dat het een favoriet is, want het is een gewaagde en zelfverzekerde geur, maar het is ook rustgevend. Het is als een geweldige balans die ervoor zorgt dat ik de wereld aan kan, op mijn manier. Persoonlijk gebruik ik Valor dagelijks als onderdeel van mijn dagelijkse routine van oliën om vertrouwen en moed te wekken.

 

10 gebruiken voor Valor

1. Gebruik het als een persoonlijk parfum.

2. Gebruik het als onderdeel van een opbeurende massage

3. Rol op je ruggengraat voor een stevige basis, voel je geworteld.

4. Pas op voeten toe voor een zelfvertrouwen boost

5. Ga door voor een stressvolle gebeurtenis om te kalmeren en te verhogen.

6. Gebruik om een ​​geaarde omgeving te creëren voor yoga en meditatie

7. Gebruik als onderdeel van de Young Living Raindrop-techniek

8. Voeg het toe aan de bad- en douchegelbasis van Young Living of aan een warm bad om uw bad- en doucheroutine te stimuleren.

9. Diffuus in de auto voor een ontspannende autorit

10. Breng op de huid aan als onderdeel van je schoonheidsroutine om het uiterlijk van de huid te verbeteren.

Waar kan ik het kopen?

Waar kan ik Valor etherische olie kopen? Ik ben zo blij dat Valor is toegevoegd aan mijn webwinkel! Aan de slag gaan was nog nooit zo eenvoudig. Je kan kiezen voor de starterskit en deze uitbreiden met de olie Valor. Of enkel de valor bestellen. Aan jou de keuze.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.