10 tips om krachtig hooggevoelig te ondernemen

Vandaag neem ik je mee in mijn wereld van het ondernemen. Sinds 2009 ben ik ondernemer en heb ik veel lessen geleerd. Wat werkt er supergoed en wat werkt er niet als je hooggevoelig bent en een eigen zaak hebt te runnen. Wat is er belangrijk om bij jezelf te blijven en je niet te verliezen in de rush en de druk van het ondernemerschap?  ik geef je graag 10 tips die mij hielpen overeind te blijven in deze speciale wereld.

Lees meer »

Van passie naar beroep

De kans is groot dat meer dan de helft van je collega’s vandaag met tegengoesting naar het werk is gegaan. Tweederde van de bevolking is namelijk niet meer tevreden met het beroep dat zij doen of willen een nieuwe uitdaging aangaan.

Lees meer »

Hooggevoeligheid, weer een hokje erbij?

Ik herinner me nog zo dat een moeder tijdens een oudercontact tegen me zei: "Ja, maar jij bent toch ook hooggevoelig, net als mijn dochter? Daarom dat je haar zo goed begrijpt."  Wel ik viel achterover. Waar haalde zij het vandaag om zo maar een etiket op me te kleven... WAT??

Lees meer »

Leren luisteren naar je lichaam

Leren luisteren naar je lichaam...Ja, ik weet het , het klinkt zo cliché, maar het is wel ontzettend belangrijk om vol energie en in volle kracht in het leven te staan. Als mama, of ondernemer ben je de motor van je gezin, je zaak. Ik weet het, het klinkt raar dat ik mama's en ondernemers in een keer vergelijk met elkaar; Maar een zaak is ook een baby van jezelf. je koestert het net zo hard als je eigen kind.Maar hoe herken je signalen en wat moet je dan doen?

Lees meer »

Waar blijven mijn klanten?

Je bent net gestart met je onderneming, of al een tijdje bezig. Je werkt je suf om alles bij te houden: Social Media, een website, nieuwsbrief, een blog af en toe... En toch loopt je agenda niet vol. Hoe komt dat?

Lees meer »

Hooggevoelig ondernemen

Hooggevoelig zijn en een eigen onderneming starten.... er wordt nogal wat over gezegd. Als je te sensitief bent, kan je geen zaken doen. Je bent daar niet hard genoeg voor. Ga je je grenzen wel kunnen stellen? Verkopen, dat is toch niks voor jou?

Lees meer »